Gembira Isteri Dapat Kerja Kerajaan. Tindakan PELIK Lelaki Ni Buat Ramai Kata WOW !!!

| March 20, 2017 | 0 Comments

Gembira Isteri Dapat Kerja Kerajaan. Tindakan PELIK Lelaki Ni Buat Ramai Kata WOW !!! | Seorang lelaki yang kegembiraan yang bernama Seno Agritinus Malvin sanggup berjalan sejauh 270 kilometer bagi membayar nazarnya setelah isterinya berjaya mendapat kerja sebagai kakitangan awam tanpa perlu merasuah sesiapa.

Isterinya, Rina Aplena, 26, ditawarkan kerja sebagai kakitangan kerajaan dimaklumkan kepada mereka semalam. Seno, 26, adalah gr#aduan lepasan Fakulti Pertanian Universiti Bengkulu.

Seno memulakan perjalanannya bermula jam 9 pagi dengan berbekalkan pakaian dan sedikit makanan serta surat kebenaran dari pihak polis. Difahamkan, Seno akan berjalan menuju ke daerah Mukomuko di waktu siang sahaja dan menjangkakan misinya itu dapat disempurnakan dalam tempoh 10 hari.

“Nazar saya ini adalah tanda kesyukuran, selain menyokong amalan pengambilan kakitangan kerajaan tanpa membabitkan amalan rasuah,” katanya.

Menurut Seno, orang ramai p#ercaya seseorang pemohon itu perlu merasuah panel temuduga sebanyak Rp200 juta (RM56,365) untuk lulus temuduga. KREDIT debatmalaysia via FBAANS.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , , ,

Category: KISAH PELIK

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *