Warga Emas Umur 82 Tahun. Apa Yg Ditemui Di Dalam Lobak Merah Buat Ramai Nak Tahu !!!

| June 1, 2017 | 0 Comments

Warga Emas Umur 82 Tahun. Apa Yg Ditemui Di Dalam Lobak Merah Buat Ramai Nak Tahu !!! | Kita pernah kehilangan benda yang kita sayang. Selama bertahun-tahun kita berusaha  mencari tetapi tidak menjumpainya.Satu kejadian ajaib selepas beberapa tahun kehilangan isteri sebab meninggal dunia.

Apabila seorang warga emas berusia 82 tahun kehilangan cincin perkahwinannnya tiga tahun lalu, beliau tidak pun pernah terfikir untuk menemuinya kembali.

Namun Kuasa Tuhan tiada siapa yang tahu, cincin itu memutuskan untuk menemui tuannya dengan cara yang tidak disangkakan.

Ketika lelaki ini keluar ke kebunnya mahu melihat dan menuai lobak merah yang ditanam di belakang rumahnya di Bad Muenstereil, Jerman alangkah terkejutnya apabila melihat cincin perkahwinannya itu telah tersangkut dalam salah satu lobak merah yang dituainya.

Karot itu membesar melalui cincinnya yang tertanam di dalam tanah dan membawanya ke permukaan apabila telah membesar , dengan itu dapatlah ia bertemu kembali dengan tuannya.

Mendiang isterinya selalu percaya bahawa suatu hari nanti beliau pasti akan bertemu kembali dengan cincinnya itu, dan ternyata kebenaran akan kepercayaannya itu. Sayang sekali , isterinya telah pergi dahulu tanpa dapat berkongsi saat beliau menemui cincinnya itu.

Sumber : Era Baru

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: KISAH DUNIA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *