Anak Cuba “Kejutkan” Ibu Dalam Kemalangan Buat Netizen HIBA & SAYU !!!

| July 20, 2017 | 0 Comments

Anak Cuba “Kejutkan” Ibu Dalam Kemalangan Buat Netizen HIBA & SAYU !!! | Satu kemalangan yang menyayat hati yang berlaku di jalan sungai tebu tian daro petang tadi.

Gambar : Sumber : Eberita

Dalam nahas antara kereta proton isawara dan motorsikal terebut seorang ibu maut di tempat kejadian,lebih menyedihkan keadaan apabia si anak yang masih kecil dengan tangisan cuba mengejutkan dengan menarik narik baju ibu yang terbaring ditepi jalan tidak sedarkan diri.

Kata seorang saksi anak mangsa yang ketakutan itu cuba membangunkan ibunya dengan menyebut nyebut bangunlah bu ! bangun lah ibu !”

Bibirnya yang bergetar cuba menahan air matanya Terjatuh sesekali menoleh ke arah orang ramai yang turut merasa sayu dan pada akhirnya air matanya jatuh juga.katanya.

Orang ramai yang berada di lokasi kejadian cuba mendapatkan anak mangsa dan memeluknya.namun anak itu enggan untuk melepaskan tangan ibunya “tambahnya lagi.

Kejadian yang beraku lebih kurang kira kira jam dua petang itu difahamkan didalam kereta tersebut terdapat empat orang sekeluarga cidera namun semuanya selamat .

Manakala penunggang motorsikal bernama Amnah bt. Jamaie maut Dan dua lagi cidera parah termasuk kanak kanak tersebut.

Punca kemalangan belum diketahui dengan jelas menurut laporan awal kereta yang datang dari arah matu ke daro bertembung dengan motorsikal mangsa yang ditunggangi 3 orang itu yang datang dari arah bertentangan dari daro ke mutu.

Penunggang dan pembonceng ketiga tiganya tercampak kebagian kiri jalan Dan ketiga tiga mangsa dibawa kehospital daro dan mangsa meninggal dunia di hospital atas kecideraan dalaman.

Sumber : eberita

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: KISAH TEMPATAN

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *