Jijik !!! Suami LIHAT Isteri Melakukan “SESUATU” Di Dalam Rumahya Buat Ramai TERKESIMA !!! |

| September 17, 2017 | 0 Comments

Jijik !!! Suami LIHAT Isteri Melakukan “SESUATU” Di Dalam Rumahya Buat Ramai TERKESIMA !!!Ohbuaian – satu kejadian berlaku di Indonesia, saat si suami keluar bekerja. Tiba2 terdengar satu deringan telefon dari iaitu seorang jiran. Namun selepas diberitahu, dia mengambil keputusan pulang ke rumah. Apa yang dilihat buat lelaki buat sesuatu yang ramai tak sangka…

Seorang suami bukan main geram apabila menangkap basah isterinya sendiri selingkuh dengan lelaki lain.Lebih mengejutkan,perselingkuhan itu berlaku di bilik rumahnya sendiri bahkan di depan anaknya sendiri.

Video penangkapan pasangan berkenan mulai tular dilaman media sosial sejak semalam,dimana kejadian berlaku dipercayai di Indonesia.

Menurut sumber,isteri lelaki itu menghubungi kekasihnya selepas 30 minit suami berangkat kerja.

Jiran yang melihat ada seorang lelaki masuk dalam rumah berkenan menghubungi si suami dan memaklumkan ada lelaki lain masuk kedalam rumahnya.

Mengetahui hal berkenan,si suami yang merasa curiga langsung balik rumah dan menghubungi keluarganya sebelum menangkap basah isterinya.

Lebih mengejutkan apabila si isteri di tangkap ketika dalam keadaan mengaibkan dan tak sempat pakai seluar dalam.

Bagaimanapun pasangan berkenan di bawa ke balai polis oleh warga bagi mempertanggung jawabkan kejadian tidak bermoral itu.

Menurut suami,dia sememangnya pernah curiga dengan isterinya,namun dia tidak cukup bukti untuk menuduh isterinya berlaku curang.

Pada malam kejadian dia memang sengaja meminta jiran itu untuk memerhati rumahnya,namun siapa sangka rasa curiga selama ini ternyata memang benar

Sumber : eberita

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *