Nauzubillahminzalik !!! Pasangan Berzina “MELEKAT”. Puncanya Buat Ramai TERKESIMA !!!

| September 30, 2017 | 0 Comments

Nauzubillahminzalik !!! Pasangan Berzina “MELEKAT”. Puncanya Buat Ramai TERKESIMA !!! | OhBuaian – Ini sebuah kisah nyata yang terjadi disebuah negara di Afrika, sepasang pasangan zina melakukan zina didalam sebuah bilik. Namun apa yang terjadi selepas itu buat ramai tergamam dan terkejut…

Entah kenapa pasangan zina ini mengalami kejadian tragis di mana selepas mereka selesai melakukan hubungan badan dan merancang untuk menyudahinya ternyata zakar yang sudah terbenam didalam kemaluan wanita tersebut seolah-olah melekat didalam lubang senggama sang wanita dan menyebabkannya tidak dapat dicabut. Jadilah keduanya saling tindih dan bingung apa yang harus dilakukan.

Merasa tidak boleh berbuat apa-apa, akhirnya mereka berteriak minta tolong kepada warga dan warga menemuinya berada dalam sebuah bilik tanpa mengenakan busana dalam kedudukan melakukan hubungan badan. Keduanya kelihatan tidak berdaya dan terlihat bingung tanpa tahu apa yang perlu dilakukan dengan kejadian yang menimpanya selain menanggung perasaan malu yang teramat sangat.

Berita tentang kejadian tersebut dengan cepat merebak ke masyarakat dan masyarakatpun berbondong-bondong datang untuk menyaksikan kejadian aneh tersebut. Seperti apa kejadian aneh ini berlaku?

Video Hiasan Sebagai Pengajaran Buat Kita Semua :

Sumber : palingseru

Tags: , , , ,

Category: KISAH PELIK

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *