Tindakan Wanita Ini Tidak Bersalam Dengan David Beckham Menjadi Viral !!! Ini Alasan Buat Ramai Tak SANGKA !!!

| September 23, 2017 | 0 Comments

Tindakan Wanita Ini Tidak Bersalam Dengan David Beckham Menjadi Viral !!! Ini Alasan Buat Ramai Tak SANGKA !!! | OhBuaian – PETALING JAYA: Berjumpa dengan legenda bola sepak Manchester United, David Beckham mungkin peluang sekali seumur hidup.Namun apa yang wanita ini buat ramai terkejut. Pujian yang baik perlu diberikan.

Walaupun berusia 42 tahun dan bapa kepada empat anak, suami kepada Victoria, ahli kumpulan Spice Girls itu masih tampan dan segak bergaya.
Bekas pemain Real Madrid itu sentiasa menjadi buruan paparazi dan kehadirannya di khalayak pastinya didengari jeritan ‘histeria’ peminat fanatik terutama dalam kalangan gadis.
Beckham datang ke Malaysia sempena program eksklusif AIA Vitality Wellness Festival, susulan pelantikannya sebagai Duta Global AIA pada Mac lalu.

Seorang netizen berkata: “Walaupun dapat salam percuma dengan Beckham, dia tetap ingat batasannya sebagai perempuan.”

 

“Tak ada benda yang nak dimalukan pun sebenarnya kalau orang tak sambut salam kita atas sebab bukan mahram,” kata seorang lagi netizen.

“Berkat ajaran orang tuanya, hebat ibu bapanya mendidik adik tersebut,” kata netizen, malah dikatakan sebagai sesuai dijadikan calon isteri kerana menjaga tatatertib.

Syabas buat wanita berkenaan, walaupun tegas dengan pendiriannya, dia tetap bertuah kerana berpeluang bertemu dan bergambar dengan Beckham

Sumber : mstar

Tags: , , , ,

Category: KISAH INFORMASI

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *